luni, 28 mai 2012

12.000 de euro și mulțumiri Bisericii Baptiste Renașterea din Arad!

           Dragelor bine v-am găsit, știu că nu vă scriu zilnic, dar încerc cum pot să vă țin la curent fiindcă meritați din plin.  După cum vedeți la situația donațiilor este scris că avem strânși 12.000 de euro. (Beneficiem de multe promisiuni, dar eu nu scriu articol pe blog doar după ce am primit și banii, asta ca să evit neînțelegeriile, în schimb când dau update la donații calculez și sumele promise, pentru că multă lume este interesat de situația donațiilor, și mai ales de diferența de bani).
       Datorită generozității voastre și a oamenilor care ne-au auzit strigătul disperat și nu au rămas indiferenți și mai ales datorită Domnului care nu înceteză să ne uimească și să ne arate cât de mult o iubește pe Nicole. Ne simțim extrem de mulțumiți și meritul nu ni-l asumăm noi, este meritul Domnului și al vostru, dragi prieteni, fiindcă ați fost alături de noi în tot acest timp, v-ați rugat pentru noi și pentru Nicole și noi nu putem decât să vă mulțumim. Suntem extrem de fericiți fiindcă suntem tot mai aproape de obiectivul nostru și cu siguranță Nicole o să fie bine.
          Trebuie să vă spun că s-au mobilizat foarte multe persoane și chiar comunități de la diferite culte, așa  cum ați citit de câteva săptămâni, despre enoriașii Bisericii Reformate din Aluniș, iar în acest moment vin cu o altă veste extrem de fericită, comunitatea bisericii Baptiste Renașterea din Arad împreună cu pastorul Ovidiu Drăgan, s-au rugat săptămâni întregi  pentru Nicole și au făcut o colectă special pentru ea iar datorită generozității enoriașilor,Nicole a primit o suma considerabilă, este vorba de 6200 roni, pentru ca să poate fi operată cât mai curând. Dorim să le mulțumim din nou tuturor celor care s-au implicat și sperăm să revenim curând în mijlocul comunității cu vești bune.

vă pupăm, Nicole și mami 

joi, 24 mai 2012

O dedicație pentru voi, de la Nicole!

             Bună ziua dragi noștri, vă salutăm cu mare căldură și bucurie. Suntem din ce în ce mai aproape de țelul nostru, aceea de a putea să ne operăm fetița cât mai curând. Nicole este bine, este foarte receptivă, învățăm cântecele și este foarte încântată.
O să vă și pun un filmuleț cu ea, singura problemă este că acel cântec este în maghiară, am vrut să îi fac o surpriză frumoasă mamei mele care este foarte bolnavă și nu poate fi cu nepoatele sale. Am reușit împreună cu Niki să o bine dispunem,și sperăm să vă facem și pe voi fericiți văzând-o pe Nicole cântând.  
        Vă pupăm și sperăm să venim  cu  noutăți în curând.

joi, 17 mai 2012

Mulțumim enoriașilor Bisericii Reformate din Aluniș, pentru ajutorul acordat!

    Dragii mei astăzi am venit cu vești extrem de bune,  după cum ați aflat noi săptămâna trecută am fost la părinții mei în județul Mureș, în Aluniș. Datorită unor prieteni deosebiți, cazul lui Nicole a fost mediatizat și acolo, iar preotul și presbiterii Bisericii Reformate din Aluniș, s-au mobilizat pentru noi și încet-încet au reușit să adune o sumă foarte considerabilă din partea enoriașilor, este vorba de 1670 de euro.
   Dorim din suflet să mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, au fost solidari și ne-au încurajat să nu renunțăm oricât de multe probleme am întâmpina. Vă mulțumim din inimă.
   O să vă ținem la curent cu toate noutățiile și cu siguranță o să revenim acasă cu vești bune.
Domnul să vă binecuvânteze pe toți cei care vă rugați pentru noi și să știți că simțim din plin rugăciunile voastre.
Cu stimă, Blanka și Nicole

duminică, 13 mai 2012

Happy Mother's Day!

Bina v-am găsit dragelor, vreau să urez tutoror mamelor La Mulți Ani și multă multă sănătate, să aveți parte de multe bucurii și să vă bucurați de onoarea de a vă numi mame, este un sentiment unic, minunat și cu siguranță simțiți și voi o bucurie foarte mare când copilașii voștri vă strigă mami...Eu cel puțin sunt uluită de fetele mele, de progresele lor, acuma când și cea mică începe să vorbească, iar Nicole când îmi spune "Mami te iubesc"toată mă topește.

Am fost la cules de maci împreună iar Nicole a cules cel mai frumos buchet, este prima dată când primesc flori din partea fetelor. Aici o poză cu Nicole culegând flori pentru mami.
Un buchet frumos de flori de câmp pentru voi.
La mulți ani mamelor!

Cu drag, mami și Nicole.

vineri, 4 mai 2012

Drama unei fetițe de 3 anișori...apariție în ziarul "Libertatea"

 "Ce poţi să-i răspunzi copilului tău când îţi pune o astfel de întrebare? Un tătic din Arad, Petru Bezsnei, a fost pus în faţa acestei situaţii de fetiţa lui de numai 3 anişori. Micuţa Nicole - Anamaria suferă de o afecţiune gravă şi este foarte aproape să-şi piardă vederea. În fiecare zi, fetiţa îi pune tatălui său aceeaşi întrebare: "Tati, de ce nu mai văd jucăriile?"

Nicole - Anamaria Adam-Bezsnei are 3 ani şi suferă de o afecţiune gravă la ochi. În 2009, micuţa a fost diagnosticată cu subluxaţie bilaterală a cristalinului şi Sindrom Marfan.
Ca să nu-şi piardă vederea, fetiţa are nevoie de implant de cristalin la ambii ochi."Am fost cu ea la mai multe clinici din ţară. Peste tot ni s-a dat acelaşi răspuns: fetiţa e prea mică pentru o intervenţie atât de complexă. Dacă mai aşteptăm însă, Anamaria ar putea să-şi piardă vederea. Deja cu ochiul stâng nu mai vede deloc. Dacă ia o jucărie în mânuţă, o aduce foarte aproape de ochişori ca să poată distinge ceva. Ştiţi ce mă întreabă în fiecare zi: "Tati, de ce nu mai văd jucăriile?", ne-a spus Petru-Stelian Adam-Bezsnei, tatăl copilei.
Cine dorește să citească întregul articol o poate face aici
Mulțumim că sunteți alături de noi.
Cu stimă, Nicole și tati.

joi, 3 mai 2012

3000 euro ...și apariție în ziarul "Nyugati Jelen" din Arad

Așa cum am promis revin cu anunțul așteptat de câteva zile, astăzi a apărut cazul fetei și în presa locală maghiară, în ziarul "Nyugati Jelen", cine dorește și înțelege maghiara, poate citi articolul  aici. 
Avem și o altă veste foarte bună, am trecut pragul de 3000 euro în 5 săptămâni, ceea ce este foarte important pentru noi, mai exact avem 3400 euro. Vă mulțumim din suflet și vă dorim multă sănătate și fie ca Domnul să vă binecuvânteze.
Vă mulțumim că sunteți solidari față de noi și ne dați curaj să nu renunțăm. Nu aveți idee ce mult înseamnă o vorbă bună, un sfat prietenesc, deși pe mulți dintre voi nu vă cunoaștem personal, știm că sunteți oameni cu suflet cald și cu inimă mare.
Cu siguranță Nicole ne-a adus multă binecuvântare, chiar dacă trecem prin acest necaz, trebuie să vedem partea frumoasă, nimic nu este la întâmplare, vă mulțumesc că existați și că ne sunteți alături. Am cunoscut persoane foarte deosebite datorită acestui anunț umanitar, chiar există câteva legături de prietenie deja formate, așa că sunt convinsă că Domnul ne iubește și cu siguranță nu ne va lăsa să cedăm.
O să vă țin la curent cu toate noutățiile și promit că în curând o să vin și cu o surpriză un gest demn de apreciat a unor copilași care s-au mobilizat pentru fetița mea...
Vă pup și vă doresc o zi frumoasă plină de binecuvântări!
Cu drag, Blanka