miercuri, 11 iulie 2012

Am ajuns la clinica din Frankfurt

     Bine v-am găsit!
Pentru că  am reușit să strîngem fondurile financiare, am primit și o dată despre care nu eram siguri că o vom putea onora, dar cu ajutorul  Domnului, am reușit să ajungem în Germania, la clinica din Frankfurt.
    Drumul a fost extrem de obositor pentru fete și foarte lung, am pornit la ora 5.00  dimineața din Arad, am ales varianta de a călători cu trenul, am schimbat în 2 locații ( Budapesta și Viena) și seara aproape de ora 22.00 am ajuns în Frankfurt. A fost drumul epuizant pentru copii, dar în final s-au acomodat și a fost ok.
    Astăzi am fost la investigații cu Nicole, am fost plăcut surprinsă cât de mult s-au implicat medicii în consultarea fetei, și-au dat interesul și au fost foarte amabili cu noi.  A fost o procedură mai complexă, a fost consultată de mai multe cadre medicale și apoi chiar am vorbit cu anestezista , care a fost foarte drăguță și ne-a explicat cum va decurge operația.
      Din păcate un mic dezavantaj aș vrea sa menționez, faptul că nu vorbesc toți engleza, doar câteva persoane, iar dacă nu cunoști germana sau nu ai traducător este puțin mai complicată comunicarea.
Noi am avut privilegiul să avem o persoană extrem de amabilă care ne-a ajutat foarte mult, pe această cale chiar vreau să îi mulțumesc ei și familiei unde suntem cazați. Mulțumim frumos fiindcă ne-ați primit cu atâta amabilitate și căldura, chiar ne simțim foarte bine.
 Sperăm ca mâine, când va fi operată Nicole, lucrurile să decurga bine și Domnul să fie cu noi și cu medicii, să nu apară complicații. Recunosc ca părinte sunt puțin emoționată, dar sunt convinsă că totul va fi bine, fiindcă Dumnezeu este mare și va avea grijă de Nicole. Vă mulțumesc că sunteți alături de noi și sper să ne auzim în curând.
Cu stimă, Blanka.


        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu