marți, 17 iulie 2012

A doua intervenție ...

 
  Bine v-am găsit, din păcate nu reușesc să vă scriu mai des, dar încerc să vă țin la curent cu starea fetei.
       Dacă prima operație a durat mai mult fiindcă cristalinul a fost foarte afectat și a fost dificil de extras din capsulă, motiv pentru care profesorul a luat decizia de a face o nouă intervenție,
 
      această operație, a decurs fără probleme. Nu a fost așa de agitată și s-a putut odihni fără să aibă dureri foarte mari.
 Fiindcă ochiul s-a prezentat bine, nu a sângerat și nu a avut alte consecințe, ne-au externat, cu condiția ca măine să ne întoarcem pentru un ultim control, să-i facă măsurătorile pentru ochelari/ lentile de contact ca să le putem comanda cât mai repede din România.
         Nicole abia a așteptat să meargă acasă,  se simte bine, are chef de joacă și e sociabilă cu Maia și Filip, noii prieteni ai fetelor.  Acești parteneri de joacă sunt defapt, copii familiei unde locuim pentru această săptămână. Sunt copii frumoși, cuminți și foarte deștepți, fetele mele s-au acomodat repede cu ei, sunt convinsă că le va fi dor de ei când ne vom întoarce în România.
      Noi încet încet ne împachetăm, pentru că sperăm să putem pleca mâine în Arad, dacă totul va fi bine cu fata. Așa că eu vă las acuma, merg să fac bagajul de plecare, aveți grijă de voi și sper să ne auzim cât mai curând cu vești bune din Arad.

  

Un comentariu:

  1. Ma bucur enorm sa aud aceste vesti extraordinar de bune.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si mult noroc in continuare.Va imbratisez cu drag si va trimit numai ganduri de bine.

    RăspundețiȘtergere